Maru angervaksa siirup musta pipraga 260ml

5,00

- +

Peakokk Maru Metspalu poolt väljatöötatud toode.

Naturaalselt käsitööna valmistatud puhtast Saaremaa angervaksast siirup

Koostisosad: angervaksa tõmmis (vesi ja angervaksaõied) 50%, suhkur, must pipar 1,6%, happesuse regulaator sidrunihape.

Kasutamine:

  • Lummavalt lõhnav meemaiguline lisa magustoidule või lisa tee sisse.
  • Glasuuritud part
    • 2tk pardifileed
    • 4 spl Maru angervaksa siirup pipraga
    • 2 spl sojakastet
    • 1 spl Ideafarmi porgandiäädikas (osta siit)
    • 0,5 tlvalget pipart
    • serveerimiseks ploomimoosi ja värske sool.
    1. Purusta uhmris piprad. Sega kokku angervaksa siirup, sojakaste ja porgandiäädikas, lisa piprasegu. Lõika noaga pardifilee naha sisse madalad sisselõiked. Marineeri pardifileesid pipramarinaadis u 1hvõib ka kauem.
    2. Kuumuta ahi 180 kraadini. Vala marinaad potti ja keeda madalal kuumusel pidevalt segades paksuks kleepuvaks glasuuriks.
    3. Kuumuta pliidil pann. Kuivata veidi pardifileed köögipaberiga kuivaks ja pane nahapool allpool kuumale pannile ca 3 minutiks pruunistuma. Vaata aegajalt, et nahk ära ei kõrbeks. Kui see liiga kiiresti kipub juhtuma, keera veidi kuumust maha.
    4. Kui nahk on ilusti kuldpruun, keera filee lihapool alla, kata pann kaanega ja prae veel ca 3 minutit. Nüüd tõsta fileed eelkuumutatud ahju ja küpseta ca 5 minutit. Tõsta liha ahjust välja ja pintselda keedetud glasuuriga üle.
    5. Lase paar minutit seista ja lõika liha viiludeks. Part peaks seest olema  kindlasti roosa, niimoodi on see suussulav!

 

Loe lisa siit: Metsamoor soovitab – tugevdav, rahustav ja haavu parandav angervaks

Shopping Cart
Scroll to Top